Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Κανονισμός GDPR

Συλλογή δεδομένων

Όταν δημιουργείται μία παραγγελία στην εταιρία μας, σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση εταιρίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, ΑΦΜ, ΔΟΥ και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος από την εταιρία μας αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την καταχώρηση παραγγελιών και την δημιουργία τιμολογίων. Επιπλέον το τηλέφωνο και το email μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία μεταξύ πελάτη και εταιρίας ώστε να λυθούν τυχόν απορίες, για την ενημέρωση του πελάτη σχετικά με την πορεία της παραγγελίας του και για την ηλεκτρονική αποστολή του τιμολογίου του. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένα σημεία του κεντρικού υπολογιστή της εταιρίας και σε κρυπτογραφημένο cloud. 

  • Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων δεσμευόμαστε ότι διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε μας στο 2815-009631

Τα Δικαιώματα σας

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων έχετε τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

Πρόσβασης και Ενημέρωσης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Διαγραφής

Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: info@gparapharm.gr

  • Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Ησιόδου 4, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ 71307

  • Μέσω επιστολής όπως παραδοθεί στον πωλητή που θα σας επισκεφτεί.

en_USEnglish